Ons verhaal begint bij

Jouw healthy lifestyle

Als je hard aan je gezondheid werkt, helpen we je graag een handje mee. Wij vinden gezonde voeding de basis voor een gelukkig en fit leven. Om de kwaliteit te garanderen laten wij onze producten zowel intern als extern testen, en werken we alleen met ingrediënten waarvan de werking is bewezen. Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen! 

 • Eerlijk & betrouwbaar

  Jouw gezonde levensstijl

  Eerlijkheid duurt het langst. Het is niet altijd zo geweest dat  supplementen daadwerkelijk bevatten wat er wordt beweerd. Als je hard aan je gezondheid werkt wil je natuurlijk alleen producten van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen  van écht gezonde producten. Want wij vinden alleen het allerbeste goed genoeg!

 • Hoge kwaliteit

  Jouw gezonde levensstijl

  Bij ons staat kwaliteit voorop. Om de kwaliteit te waarborgen worden de producten zowel intern als extern getest. Hierdoor staan wij met 100% zekerheid achter onze producten!

   


   

 • Bron van inspiratie

  Jouw gezonde levensstijl

  Bij Mr. Eiwit hebben we een passie voor sport. Soms heb je gewoon een duwtje in de goede richting nodig. Wij begrijpen als geen ander de struikelblokken op weg naar een  gezonde levensstijl. Ons doel is daarom jou te inspireren en motiveren om net dat beetje extra te geven!

 • Eerlijk & betrouwbaar
 • Hoge kwaliteit
 • Bron van inspiratie

UITVERKOOP!

Nu 50% korting op al onze producten!

Mr. Eiwit

Meet the team

Waar kun je Mr. Eiwit kopen?

Zoek en vind een verkooppunt bij jou in de buurt