Word weer fit!

Gezonde levensstijl

Mr. Eiwit heeft als missie de wereld te inspireren en motiveren tot een gezonde levensstijl. Nu de vakantieperiode is afgelopen en iedereen vol enthousiasme weer begint met werken/studeren/trainen helpen we graag een handje! We delen graag onze kennis op het gebied van fitheid. Dit doen we niet alleen door het ontwikkelen van producten waar je echt iets aan hebt, maar we ondersteunen je ook graag in de sportschool met een persoonlijk trainingsschema!

Doelen

Wil je afvallen, aankomen, beter presteren of spiermassa opbouwen? Mr. Eiwit zorgt er voor dat jij met je persoonlijke trainingsschema er vol voor kunt gaan! Het kan soms voelen alsof je dezelfde oefeningen keer op keer doet, met weinig resultaat. Mr. Eiwit zorgt ervoor dat je met een nieuw gepersonaliseerd schema op zak je doelen kunt gaan bereiken!

Ons team

Inspiratie nodig? Bekijk dan ons team! Ons team bestaat uit atleten met ieder zijn of haar unieke achtergrond en doel. Door een kijkje te nemen in het leven van één van de Mr. Eiwit ambassadeurs kan je raakvlakken ontdekken met je eigen ambities.

Gratis trainingsschema

Zo’n gratis schema, hoe werkt dat nou? Bestel je gedurende de maand september minimaal 2 producten in de webshop van Mr. Eiwit, Dan neemt een van onze ervaren coaches per mail contact met je op. De coach indexeert je persoonlijke wensen en stelt op basis van jouw doelen een persoonlijk schema samen waar jij de komende tijd mee aan de slag kunt! Zijn er dingen waar je niet uit komt? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de coach!

Bestellen

Alle combinaties zijn mogelijk, zolang je maar 2 producten besteld.

Voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis.

Boven €20,- geen verzendkosten.

Bestel je boven €50,- dan krijg je ook nog eens een Mr. Eiwit shakebeker helemaal gratis.

 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden, en wil je gelijk aan de slag? Plaats dan gelijk een bestelling!