• Mike Corveleijn
  • Co-founder MSJ-Sports | CrossFit Coach & Athlete

Mike Corvelijn is een absolute eindbaas! Hij is niet alleen marinier, maar ook eigenaar van Crossfit Schiphol en oprichter van High-end Fitness begeleiding MSJ Sports. Het vergt een sterk staaltje discipline en doorzettingsvermogen om het einde van elke WOD te halen. Mike weet als geen ander hoe hij daar mee om moet gaan, zijn onuitputtelijke instelling is het visitekaartje van zijn persoonlijkheid!

Tot zijn 18e heeft Mike tot de judo top behoord, tot hij in 2009 door de selectie kwam en zijn plaats bij het Korps Mariniers verdiend had. In zijn tijd bij het Korps werden hem de kernwaarden: eerlijkheid, vertrouwen, discipline en initiatief aangeleerd. Deze waarden zijn nog steeds herkenbaar terug te vinden in zijneigen Crossfit Box en High-end fitness school. 

Mike's favoriete producten zijn:

GreenFit

"Naar mijn idee heeft een plantaardig eiwit veel meer voordelen ten opzichte van een wei eiwit. Zo krijg ik er geen oneffenheden van en is het een stuk duurzamer! Bovendien vind ik het gewoon hartstikke lekker, en echte traktatie voor na een pittige WOD."

Pre-Workout 

"Pre-Workout zorgt voor een goede boost op dagen dat je net wat minder zin hebt om te trainen. Soms ben ik al heel de dag in de weer geweest, en moet ik dan 's avonds nog op voor een WOD. Een schepje pre-workout geeft mij genoeg energie om elke workout te knallen!"