• Alessandro
  • Voeding- en training coach

Alessandro doet al zijn hele leven aan fysieke sporten. Op jonge leeftijd is hij gestart met voetballen, vervolgens vanaf zijn 10e gaan ijshockeyen en vanaf zijn 18e is hij begonnen met krachttraining. 

Sinds kort is hij in te huren als voeding- en training coach. Zijn ambitie is om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke fitness doelen.

Zie hier de producten die Alessandro gebruikt:

Pre-Workout

“Mijn werk vergt mentaal veel van me, vaak is het dan prettig om een Pre-Workout te nemen voor een zware training. Dit geeft me energie en helpt me focussen op mijn training.”

BCAA+

“Ik zweet nogal tijdens mijn training, hiermee zweet ik ook de nodige mineralen uit mijn lichaam. In de BCAA+ van Mr. Eiwit zit een vitamine en elektrolyten mix verwerkt. Zo herstel ik de vochtbalans in mijn lichaam tijdens het trainen.”

IsoPro met CreaPro

“De eiwitten voeden mijn spieren en tegelijkertijd vult het schepje creatine mijn ATP voorraad weer aan, zodat ik de volgende training weer over genoeg spier-energie beschik.”

NightPro

“Caseine Eiwit wordt langzaam verteerd en daarnaast geeft het een verzadigend gevoel. Ik pak het voordat ik naar bed ga, zodat ik het spierherstel tijdens mijn slaap bevorder”